TOC DÀNGEL

La cuina  sempre ha estat molt present a Vespella, des dels inicis preparant els menús dels infants que es quedaven a dinar a l’escola, fins a l’actualitat que es consolida com a activitat autònoma i separada de la casa de colònies.

A l’any 2013  comencem a elaborar els primers plats destinats a la gran distribució amb una línia bàsica de producció i envasat, que cinc anys més tard es trasllada en un obrador a Vic, on es pot ampliar la capacitat productiva i oferir més opcions als nostres clients.

En el moment inicial es va decidir sortir al mercat amb la marca “Toc d’Àngel”,  en al·lusió directa al pare i fundador de l’empresa familiar, Àngel Castañé.

En l’actualitat tenim presència al mercat tant en marca pròpia com a través de solucions requerides per a grans superfícies.

Tots els nostres productes estan elaborats de forma que mantenen el toc de la cuina tradicional aprofitant les avantatges tecnològiques actuals i complint les normatives higièniques i sanitàries vigents.

 

Image