VESPELLAQui som?

Vespella és un espai que potencia el benestar de les persones a través del joc, el lleure i la natura. Som una casa de colònies que està situada al bell mig de la Plana de Vic, en una vall rodejada de vegetació, camps i boscos. Organitzem colònies, estades i sortides d’un dia, així com també celebracions i esdeveniments. Estem envoltats de natura i paisatges molt bonics, per això és una espai ideal per jugar i per celebrar!

Image
  • Creiem en el poder de les experiències i la convivència com a eines d’aprenentatge i d’acompanyament a les situacions i reptes que ens va presentant la vida. El nostre projecte educatiu està basat en l’educació emocional, l’art d’aprendre a viure feliçment, i ho treballem a través del joc i del lleure sempre en contacte amb la natura.
  • Volem compartir l’espai de Vespella amb petits i grans. És un espai idoni per venir un cap de setmana amb tranquil·litat i passar temps de qualitat; així com també per celebrar esdeveniments i casaments.
  • Oferim un tracte proper i de qualitat.

D’on venim?

  • Fa uns 50 anys, l’Àngel, el pare, mestre i pedagog a una escola moderna i progressista de Barcelona, l’Escola Santapau, ara anomenada Dolors Montserdà-Santapau va començar Vespella: una casa de colònies perquè hi poguessin anar la canalla de l’escola i així aprendre a conviure en un ambient de respecte i estima cap a l’entorn natural i dels uns als altres. Vespella té anys d’experiència en el món de l’oci i del lleure, i continua creixent i evolucionant gestionada per la família Castañé, responent a les demandes de la societat actual i seguint innovant.